Contacte

Agrairia que per a qualsevol dubte, pregunta o comentari, així com correccions que cregueu cal fer, us adreceu al meu correu electrònic, a través del formulari. Gràcies.

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Assumpte

  El vostre missatge

  D’acord amb la normativa de protecció de dades personals (RGPD), t’informem que les dades que ens facilites mitjançant aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsables d’aquest lloc web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et demanem és per poder respondre a les teves consultes, oferir-te els nostres serveis i/o productes i enviarte informació relacionada amb els mateixos.

  La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat. T’informem que les dades que ens facilites estaran ubicades en els servidors del nostre proveïdor de hosting, que compleix amb la normativa RGPD. En qualsevol moment podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de les teves dades contactant amb nosaltres a la nostra adreça de correu electrònic [la teva adreça de correu electrònic].

  Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat disponible en aquest enllaç. Política de privacitat.